Entreprenad i Lund

Hej på er alla mina fina läsare och glad påsk på er! I min blogg som tar upp allt det som har med hus och hem att göra, ska jag idag berätta om ett företag som hjälper till på ett mycket kvalitativt sätt när det kommer till det här med entreprenad i Lund. Jag har haft att göra med det här företaget som heter Solid Måleri Entreprenad i Malmö ett par gånger, och eftersom de har gjort ett riktigt bra jobb hemma hos mig, så ville jag skriva några rader i bloggen om det här företaget idag. Ni som följer mig på bloggen vet att jag vill hjälpa er att komma i kontakt med de företag som verkligen kan leverera goda resultat. Likaså brukar jag ta upp sådana företag som lovar runt men håller tunt. Jag vet att min blogg gör skillnad för er som står i valet att anlita er av ett företag som det här, om ni bara lyssnar på mina råd. 

 

Så för att återgå till det här med entreprenad i Lund, så ville jag bara säga att Solid Måleri Entreprenad i Lund är ett företag som har många nöjda kunder i Lund med omnejd. Jag har fått mina köksluckor lackerade för bara ett par veckor sedan, och det blev ett lyft för hela köket. Men allra gladast är jag nog när jag tog hjälp av deras entreprenad och fick ett helt nytt badrum, helkaklat och med riktigt snyggt klinkers på golven. Det var min chef inom äldreomsorgen i Lund som talade om för mig att det här företag finns, och hon rekommenderade mig att anlita detta företag som på ett så bra sätt ställer upp på alla sina kunder som behöver hjälp med entreprenad i Lund med omnejd. Jag är så tacksam för vad Solid Måleri Entreprenad gjort hemma hos mig!