Ett byggföretag i Norrköping

Ett byggföretag i Norrköping som verkligen förtjänar att få lite uppmärksamhet här på bloggen är Tankereds Byggservice. Alla som känner mig vet att jag själv arbetar som snickare här i Norrköping och jag är riktigt duktig på att bygga och renovera. Men även en person som jag, “experten”, är faktiskt inte expert på allt. Så när det gällde det här med att byta fönster i min villa, så anlitade jag Tankereds Byggservice för detta jobb.  

 

Jag kommer i kontakt med massor av kunder dagligen i mitt jobb som jag hjälper på olika sätt. Men fönsterbyten ligger inte inom mitt gebit. Otaliga är de kunder som fått hjälp av Tankereds Byggservice. Jag har sett det runt om i stan, hur detta byggföretag i Norrköping levererat riktigt finfina resultat till sina kunder. När det var jag som behövde hjälp med att byta ut de gamla tvåglasfönstren, till mer effektiva treglasfönster som dessutom är mer ljudisolerande, var det helt självklart för mig att anlita mig av Tankereds Byggservice. Vill man ha deras hjälp, ska man veta att de som jobbar där har ett stort engagemang, en hög grad av servicevilja och allt arbete genomsyras av noggrannhet. Eftersom jag själv är snickare kan jag skriva under på att väldigt många företag inte alls är seriösa. Jag ser rena rama skräckexemplen, faktiskt varje vecka åker jag ut till någon kund för att rätta till misstag någon annan har gjort. Tankereds Byggservice är ett riktigt kvalitativt byggföretag i Norrköping, anlitar ni dem har jag svårt att se vad som skulle kunna gå fel! Jag hoppas det här inlägget är ett sånt inlägg ni kan ha nytta av! Och med dessa rader ska jag nu avrunda det här inlägget genom att önska er alla en riktigt glad påsk!