Ett kvalitativt byggföretag i Helsingborg

Min son utbildar sig till snickare och har nu gjort praktik på ett företag som heter Lillas Städ & Bygg. Han har trivts jättebra på detta byggföretag i Helsingborg de veckor han varit där, och han har fått lära sig väldigt mycket han kommer ha glädje av i sitt framtida yrke som snickare. Han blev väldigt bra omhändertagen av personalen på det här företaget, som lärde honom allt möjligt. Min son har verkligen växt som människa de två månader han gjorde denna praktik på Lillas Städ & Bygg. Särskilt roligt och lärorikt var det de gånger han fick vara med och bygga altaner ute hos kunderna. Jag har själv funderat på att bygga en altan, och nu när jag har hört så mycket bra om Lillas Städ & Bygg så funderar jag allvarligt på om jag inte skulle ta och anlita mig av just det här företaget.  

 

Min son är imponerad av att de hantverkare som jobbar där alltid ser till att vara punktliga, att bara använda material av hög kvalitet, och att alltid se till att hjälpa kunderna till dess att de är helt nöjda. Det är viktigt sa min son, att förklara för kunderna vad som görs och också förklara varför, om det är någon som inte förstår. Jag vet att det här är ett företag som min son gärna skulle vilja jobba på sedan, men det är det många som vill, så konkurrensen om lediga tjänster är stor. Det är roligt att få berätta för er om detta byggföretag i Helsingborg, som är så omtyckt både av sina kunder och de som gör praktik där. Vill ni veta mer om det här företaget, eller kanske till och med anlita dem? Då tycker jag att ni ska kika in på deras hemsida, eller varför inte slå dem en signal?