Ett måleri i Sundsvall

Hej och god morgon! Ett måleri i Sundsvall som några av mina bekanta har anlitat sig av den senaste tiden heter Västernorrlands Måleri & Service. Det finns säkert flera bra målare i den här den av Norrland, men när det var min tur att anlita ett måleri i Sundsvall så gick jag väldigt mycket på de rekommendationer jag fick av mina bekanta. Ni vet ju själva hur det kan vara när man behöver ha tag på en hantverkare eller en målare, då brukar man ju höra sig för lite grann i bekantskapskretsen, och så väljer man det företag andra har anlitat, för det känns ju tryggt! 

 

Precis så gjorde jag när det var dags att måla och tapetsera om på andra våning. Det är tre sovrum och en hall som skulle göras i ordning, ett rätt så stort jobb med andra ord, och därför ville jag inte råka i händerna på något företag som inte skulle klara av att leverera de resultat jag var ute efter. Västernorrlands Måleri & Service har gjort ett kanonjobb, jag och min fru är verkligen imponerade. För att inte tala om våra tre barn som är överlyckliga för hur fint det har blivit i deras rum. Jag måste säga att jag är avundsjuk på alla er som är så duktiga på att måla och tapetsera själva. Men nu är jag född med tummen mitt i handen och detta gäller även min fru. Sådana här företag som detta måleri i Sundsvall finns ju av en anledning. För att sådana “olyckliga” människor som jag ska kunna använda dessa utmärkta tjänster, som då blir till glädje och till nytta för all de människor som i likhet med min fru och jag, inte klarar av att göra sådana här jobb på egen hand. Jag ville kort och gott tipsa er läsare om att Västernorrlands Måleri & service är ett jättebra företag!