Fotvård fick mina fötter att bli bättre

Hejsan alla som ännu en gång har kommit hit till mig för att se om det kommer något litet inlägg som kanske kunde vara intressant att läsa. Jag hoppas att ni har det bra och att ni njutit av sommaren och det oerhört härliga väder som vi haft nu i flera veckor. I mitt inlägg som jag skriver nu skulle jag prata lite med er om ett företag som heter Fotvårdsverkstan, det var till dem och deras fotvård i Skellefteå jag gick för att bli av med förhårdnader på fötterna. Jag har nämligen passat på att ge mig ut på långpromenader i skog och mark och det har att göra med att jag skaffat en stegräknare för vi är några på jobbet som tävlar med varandra om vem som går flest steg på en dag, och det är jag som har vunnit varje dag än så länge. Men framgången hade en baksida, och det var att jag fick tjocka förhårdnader på hälarna. Först gick jag in på Coop och köpte en fotfil. Den filade jag med under hälarna flera kvällar i rad men det blev inte bättre, snarare värre, men jag filade nog fel fick jag reda på när jag kom till fotvårdsterapeuten hos Fotvårdsverkstan. Nu har jag i alla fall fått professionell fotvård i Skellefteå och det fick förhårdnaderna att försvinna och så kändes det gudomligt skönt i fötterna efteråt. Jag fick också lära mig att man bara ska fila och ett håll, och inte fram och tillbaka som jag gjorde. 75 procent av förhårdnaderna försvann, men om några dagar ska jag återigen gå till Fotvårdsverkstan och få ytterligare en fotvårdsbehandling och så hoppas jag att fötterna ska bära mig minst 12 000 steg om dagen ett bra tag till.